Your Cart
Transport gratuit la comenzi peste 299 lei

Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate
Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental al Pukka Lifestyle (Operator al pukkatoys.ro), prin urmare vom dedica resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 („Regulamentul general privind protecția datelor” sau „GDPR”), precum și cu orice alta legislație aplicabila pe teritoriul României. Întrucât unul dintre principiile esențiale ale acestui cadru legal îl reprezintă transparenta, am pregătit acest document prin care dorim să vă informam despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele Dvs. cu caracter personal atunci când interacționați cu noi în legătura cu produsele și serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web sau prin aplicațiile disponibile pe telefonul mobil.
Ne rezervam dreptul de a actualiza și modifica periodic aceasta Politica de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucram datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care vă rugam să verificați periodic conținutul acestei Politici de Confidențialitate.

Cine suntem și cum ne puteți contacta
Pukka Lifestyle este denumirea comerciala a societății Pukka Lifestyle SRL, persoana juridica de naționalitate română, având sediul social în Strada Col. Iosif Albu nr. 88, BL.A, ET.9, AP.71, sector 3, București, cod poștal: 032531, având număr de ordine în Registrul Comerțului J40/17312/2020, cod unic de înregistrare fiscala 43452042. (in continuare „Pukka Lifestyle” sau „PUKKA” sau „noi”). În sensul legislației cu privire la protecția datelor, suntem operator atunci când prelucram datele Dvs. cu caracter personal.
Colectăm următoarele tipuri de date personale de la Dvs.:
• Nume și prenume
• E-mail
• Număr de telefon
• Detalii de facturare și plată
Întrucât suntem întotdeauna deschiși să aflam opiniile dumneavoastră, precum și să vă furnizam orice informații suplimentare de care ați putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor Dvs., vă încurajam să ne contactați la adresa de email [email protected].
Ce categorii de date cu caracter personal prelucram
În general, colectam datele Dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. Cu titlul de exemplu, primim informații de la Dvs. astfel:
• Când vă creați un cont pukkatoys.ro, ne transmiteți: adresa de e-mail, numele și prenumele;
• În cadrul paginii Dvs. personale (Contul meu) din platforma pukkatoys.ro aveți posibilitatea să adăugați informații suplimentare, precum: număr telefon mobil, număr telefon fix, adrese de livrare, adresa alternativa de e-mail, datele cardului bancar etc.;
• Când plasați o comanda, ne furnizați informații precum: produsul dorit, numele și prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plata, număr de telefon, datele cardului bancar etc.
Putem, să colectăm și să prelucram ulterior anumite informații cu privire la comportamentul Dvs. în timpul vizitării site-ului nostru web, pentru a vă personaliza experiența online și a vă pune la dispoziție oferte adaptate profilului Dvs. Vă invitam să aflați mai multe detalii în acest sens prin consultarea secțiunii privitoare la scopurile prelucrării de mai jos.
Pe site-ul nostru web și în aplicația smartphone putem stoca și colecta informații în cookie-uri și tehnologii similare, conform “Politicii de cookie-uri”.
Nu colectam și nu prelucram în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim să colectam sau să prelucram date ale minorilor care nu au împlinit vârsta de 16 ani.
De ce avem nevoie de ele
Avem nevoie de datele Dvs. personale pentru a vă oferi următoarele servicii:
Comenzi pukkatoys.ro
• Nume și prenume – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate
• E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a vă confirma comanda și pentru a vă informa despre stadiul comenzii Dvs.
• Număr de telefon – vă vom contacta dacă apar probleme la livrarea produselor Dvs.
• Adresa de livrare – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate
• Adresa de facturare – avem nevoie de aceste date pentru a vă emite factura
Suport pukkatoys.ro
• Nume și prenume – avem nevoie de aceste date pentru a vă identifica
• E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a comunica cu dumneavoastră pentru a vă rezolva problema
• Număr de telefon – vă vom contacta pentru a grăbi rezolvarea unei probleme; comunicarea vă fi înregistrată pentru a documenta problema Dvs. și rezolvarea ei
• Detalii IP & sesiune pe pukkatoys.ro – avem nevoie de aceste date pentru a vă putea răspunde la întrebări aflând ce pagini ați vizitat în cadrul sesiunii pe pukkatoys.ro
Funcționarea site-ului pukkatoys.ro
• Adresă IP – filtrarea și detectarea atacurilor din internet
• Informații cont pukkatoys.ro – informațiile Dvs. vor fi păstrate în CRM-ul intern pentru a permite vânzătorilor noștri și site-ului pukkatoys.ro să vă ofere o experiență personalizată
Cu consimțământul dumneavoastră, am dori să prelucrăm și următoarele date cu caracter personal
Newsletter pukkatoys.ro
• Nume și prenume – avem nevoie de aceste informații pentru a vă comunica într-un mod mai personal.
• E-mail – avem nevoie de aceste informații pentru a putea trimite newsletter-ul.
Comportament online
• Datele Dvs. personale pentru istoria navigării sunt transmise partenerilor noștri descriși în politica de cookies. Vă rugăm consultați descrierea acestor parteneri în această pagina Politica de cookies
Scopul
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate în cadrul companiei Pukka Lifestyle situată în România. Găzduirea și stocarea datelor dumneavoastră are loc pe servere asigurate de partenerii nostri. Datele Dvs. personale pentru newsletter vor fi încărcate în Mailchimp care vă acționa ca împuternicit pentru Pukka Lifestyle. Procesatorii operează livrarea newsletter-ului nostru. Politica lor de confidențialitate poate fi consultata la Mailchimp.

Furnizorii de servicii cu care colaboram pentru a ne desfășura activitatea sunt:
• Netopia – furnizor servicii de plata online
• PayPal – furnizor servicii de plata online
• Stripe – furnizor servicii de plata online
• Google Analytics, Facebook – furnizori analiza trafic site
• WordPress, Woocommerce, 10Web, Hostinger – furnizori hostare si administrare site
• Colete Online, Fan Courier, DPD, Urgent Cargus, GLS – furnizori servicii de curierat

Care sunt temeiurile prelucrării
Vom utiliza datele Dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:

Pentru prestarea serviciilor Pukka Lifestyle în beneficiul Dvs.
Acest scop general poate include, după caz, următoarele:
• Crearea și administrarea contului în cadrul platformei pukkatoys.ro;
• Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora;
• Soluționarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile sau serviciile achiziționate;
• Returnarea produselor conform prevederilor legale;
• Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;
• Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de răspunsuri la întrebările Dvs. cu privire la comenzile Dvs. sau la bunurile și serviciile pukkatoys.ro.
Prelucrarea datelor Dvs. pentru aceste scopuri este în cele mai multe cazuri necesara pentru încheierea și executarea unui contract intre Pukka Lifestyle și Dvs. De asemenea, anumite prelucrări subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația aplicabila, inclusiv legislația fiscală și contabilă.
Pentru îmbunătățirea serviciilor noastre
Ne dorim în permanenta să vă oferim cea mai buna experiența de cumpărare online. Pentru aceasta, putem colecta și utiliza anumite informații în legătura cu comportamentul Dvs. de Cumpărător, vă putem invita să completați chestionare de satisfacție subsecvent finalizării unei comenzi sau putem desfășura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii și cercetări de piața.
Ne întemeiem aceste activități pe interesul nostru legitim de a desfășura activități comerciale, având întotdeauna grijă ca drepturile și libertățile Dvs. fundamentale să nu fie afectate.
Pentru marketing
Vrem să vă ținem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care vă interesează. În acest sens, vă putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) conținând informații generale și tematice, informații cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ați achiziționat, informații cu privire la oferte sau promoții, informații referitoare la produse adăugate în secțiunea “Cont/Coșul meu” sau secțiunea “Cont/Favorite” sau ați arătat interes să le achiziționați, precum și alte comunicări comerciale cum ar fi cercetări de piața și sondaje de opinie, și putem afișa recomandări personalizate pe site-ul web și în aplicația smartphone. Pentru a vă pune la dispoziție informații de interes pentru Dvs., putem folosi anumite date cu privire la comportamentul Dvs. de cumpărător (de ex. produsele vizualizate / adăugate în wishlist / achiziționate) pentru a vă crea un profil. Ne asiguram întotdeauna ca aceste prelucrări se efectuează cu respectarea drepturilor și libertăților Dvs., și ca deciziile luate în baza acestora nu au efecte legale asupra Dvs. și nu vă afectează similar într-o măsura semnificativa.
În cele mai multe cazuri, ne întemeiem comunicările de marketing pe consimțământul Dvs. prealabil. Va puteți răzgândi și retrage consimțământul în orice moment, după caz, prin:
• Modificarea setărilor din contul de client în secțiunea „Preferințe”;
• Accesarea link-ului de dezabonare afișat în cadrul mesajelor pe care le primiți de la noi;
• sau prin contactarea Pukka Lifestyle folosind detaliile de contact descrise mai sus.
În anumite situații, ne putem baza activitățile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova și dezvolta activitatea comerciala. În orice situație în care folosim informații cu privire la Dvs. pentru un interes legitim al nostru, avem grija și luam toate masurile necesare pentru ca drepturile și libertățile Dvs. fundamentale să nu fie afectate. Cu toate acestea, ne puteți solicita oricând, prin mijloacele descrise mai sus, să oprim prelucrarea datelor Dvs. cu caracter personal în scop de marketing, urmând să dam curs cererii Dvs.
Pentru apărarea intereselor noastre legitime
Pot exista situații în care vom folosi sau transmite informații pentru a ne proteja drepturile și activitatea comerciala. Acestea pot include:
• Masuri de protecție a site-ului web și a utilizatorilor platformei pukkatoys.ro fata de atacuri cibernetice:
• Masuri de prevenire și detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informații către autoritățile publice competente;
• Masuri de gestionare a diverselor altor riscuri.
Temeiul general al acestor tipuri de prelucrări este interesul nostru legitim de a ne apară activitatea comerciala, fiind înțeles ca ne asiguram ca toate masurile pe care le luam garantează un echilibru intre interesele noastre și drepturile și libertățile Dvs. fundamentale.
De asemenea, în anumite cazuri ne întemeiem prelucrarea pe dispoziții legale cum ar fi obligația de a asigura paza bunurilor și valorilor prevăzută de legislația aplicabila în aceasta materie.

Cat timp păstram datele Dvs. cu caracter personal
Ca regulă generală, vom stoca datele Dvs. cu caracter personal cat timp aveți un cont în platforma pukkatoys.ro. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului, și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.
Cui transmitem datele Dvs. cu caracter personal
După caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale Dvs. următoarelor categorii de destinatari:
• societăților din cadrul aceluiași grup de societăți ca Pukka Lifestyle;
• furnizorilor de servicii de curierat;
• furnizorilor de servicii de plata/bancare;
• furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;
• furnizorilor de servicii de cercetare de piața;
• societăților de asigurare;
• furnizorilor de servicii IT;
• altor societăți cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piața a bunurilor și serviciilor noastre.

În cazul în care ne revine o obligație legala, sau dacă este necesar pentru a ne apară un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice.
Ne asiguram ca accesul la datele Dvs. de către terții persoane juridice de drept privat se realizează în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor și confidențialitatea informațiilor, în baza unor contracte încheiate cu aceștia.

În ce tari transferam datele Dvs. cu caracter personal
În prezent, stocam și prelucram datele Dvs. cu caracter personal pe teritoriul României.
Cu toate acestea, este posibil să transferam anumite date ale Dvs. cu caracter personal unor entități localizate în Uniunea Europeana sau în afara Uniunii, inclusiv în tari cărora Comisia Europeana nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal.
Vom lua întotdeauna masuri pentru a ne asigura ca orice transfer internațional de date cu caracter personal este gestionat cu atenție cu scopul de a vă proteja drepturile și interesele. Transferurile către furnizorii de servicii și alte părți terțe vor fi întotdeauna protejate prin angajamente contractuale si, după caz, prin alte garanții, cum ar fi clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeana sau schemele de certificare, precum Scutul de confidențialitate pentru protecția datelor cu caracter personal transferate din interiorul UE către Statele Unite ale Americii.
Ne puteți contacta oricând, folosind detaliile de contact expuse mai sus, pentru a afla mai multe informații despre tarile în care transferam datele Dvs., precum și garanțiile pe care le-am pus în aplicare cu privire la aceste transferuri.
Cum protejam securitatea datelor Dvs. cu caracter personal
Ne angajam să asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.
Transmisia datelor Dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultima generație și le stocam pe servere securizate, asigurând în același timp redundanta datelor.
Pentru efectuarea plaților folosim serviciile procesatorului de plăți Netopia, Stripe și/ sau PayPal. Orice informații privitoare la plăți sunt criptate, folosind tehnologia HTTPS cu criptare TSL 1.2.
În ciuda masurilor luate pentru a proteja datele Dvs. cu caracter personal, vă atragem atenția ca transmiterea informațiilor prin Internet, În general, sau prin intermediul altor rețele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute și utilizate de către terțe părți neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.
Ce drepturi aveți
Regulamentul general privind protecția datelor vă recunoaște o serie drepturi în legătura cu datele Dvs. cu caracter personal. Puteți solicita accesul la datele Dvs., corectarea oricăror greșeli din fișierele noastre și/sau vă puteți opune la prelucrarea datelor Dvs. cu caracter personal. De asemenea, vă puteți exercita dreptul de a vă plânge autorității de supraveghere competențe sau de a vă adresa justiției. După caz, puteți beneficia și de dreptul de a solicita ștergerea datelor Dvs. cu caracter personal, dreptul la restricționarea prelucrării datelor Dvs. și dreptul la portabilitatea datelor.
Mai multe informații despre fiecare dintre aceste drepturi pot fi obținute prin consultarea tabelului prezentat mai jos.
Pentru a vă putea exercita drepturile, ne puteți contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus. Vă rugăm să rețineți următoarele aspecte dacă doriți să vă exercitați aceste drepturi:
Identitate.
Luam în serios confidențialitatea tuturor înregistrărilor care conțin date cu caracter personal. Din acest motiv, vă rugam să ne transmiteți cererile Dvs. cu privire la astfel de înregistrări folosind adresa de e-mail aferenta contului pukkatoys.ro. În caz contrar, ne rezervam dreptul de a vă verifica identitatea prin solicitarea de informații suplimentare care au ca scop confirmarea identității Dvs.
Onorarii.
Nu vom solicita o taxă pentru a vă exercita vreun drept în ceea ce privește datele Dvs. cu caracter personal, cu excepția cazului în care solicitarea Dvs. de acces la informații este nefondată, respectiv repetitivă sau excesivă, caz în care vom percepe o suma rezonabila în asemenea circumstanțe. Vă vom informa despre orice onorarii aplicate înainte de a vă soluționa cererea.
Durata de răspuns.
Ne propunem să răspundem la orice solicitări valide în termen de maximum o luna, cu excepția cazului în care acest lucru este deosebit de complicat sau dacă ați făcut mai multe solicitări, caz în care urmează să răspundem în termen de maximum două luni. Vă vom anunța dacă vom avea nevoie de mai mult de o lună. S-ar putea să vă întrebam dacă puteți să ne spuneți exact ce doriți să primiți sau ce anume vă îngrijorează. Acest lucru ne vă ajuta să acționam mai repede și să scurtam timpul de răspuns la solicitarea Dvs.
Drepturile terțelor părți.
Nu trebuie să respectam o cerere în cazul în care ar afecta în mod negativ drepturile și libertățile altor persoane vizate.
Care sunt drepturile Dvs.
Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre Dvs. sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor.
Pentru exercitarea acestor drepturi vă rugam să ne contactați la [email protected].
Dacă doriți să înaintați o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale, contactați responsabilul cu protecția datelor la următoarea adresa de e-mail [email protected] Responsabilul cu protecția datelor vă lua legătura cu dumneavoastră pentru a soluționa problema ridicată.

Accesul
Puteți să ne cereți:
• sa confirmăm dacă vă prelucram datele cu caracter personal;
• sa vă punem la dispoziție o copie a acestor date;
• sa vă oferim alte informații despre datele Dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgam, dacă le transferam în străinătate și cum le protejam, cât timp le păstram, ce drepturi aveți, cum puteți face o plângere, de unde am obținut datele Dvs., în măsura în care informațiile nu v-au fost deja furnizate prin aceasta informare.
Rectificarea
Ne puteți cere să rectificam sau să completam datele Dvs. cu caracter personal inexacte sau incomplete.
Este posibil să încercăm să verificam exactitatea datelor înainte de rectificarea acestora.
Ștergerea datelor
Ne puteți cere să vă ștergem datele cu caracter personal, dar numai în cazul în care:
• acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, sau
• v-ați retras consimțământul (în cazul în care prelucrarea datelor se baza pe consimțământ), sau
• dați curs unui drept legal de a vă opune, sau
• acestea au fost prelucrate ilegal, sau
• ne revine o obligație legala în acest sens.
Nu avem obligația de a ne conforma solicitării Dvs. de ștergere a datelor Dvs. cu caracter personal în cazul în care prelucrarea datelor Dvs. cu caracter personal este necesară:
• pentru respectarea unei obligații legale, sau
• pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanța.
Există anumite alte circumstanțe în care nu suntem obligați să respectam solicitarea Dvs. de ștergere a datelor, deși acestea două sunt cele mai probabile circumstanțe în care v-am putea refuza această solicitare.
Sa aveți în vedere ca, înaintea exercitării acestui drept, să vă descărcați din contul pukkatoys.ro și să vă salvați toate documentele aferente comenzilor efectuate de la pukkatoys.ro, indiferent dacă facturarea s-a efectuat către Dvs. sau către o alta persoana fizica sau juridica (cum ar fi: facturile). În cazul în care nu efectuați acest demers înainte de a vă exercita dreptul de ștergere, veți pierde toate aceste documente iar Pukka Lifestyle va fi în imposibilitate de a vi le pune la dispoziție, după caz, deoarece procesul de ștergere a datelor, respectiv a contului pukkatoys.ro, cu toate datele și documentele aferente acestuia, este un proces ireversibil.
Restricționarea prelucrării datelor
Ne puteți cere să restricționam prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai în cazul în care:
• acuratețea lor este contestata (a se vedea secțiunea de rectificare), pentru a ne permite să verificam acuratețea acestora, sau
• prelucrarea este ilegală, dar nu doriți ca datele să fie șterse, sau
• acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar Dvs. aveți nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apara un drept în instanța, sau
• v-ați exercitat dreptul de a vă opune, iar verificarea dacă drepturile noastre prevalează este în desfășurare.
Putem continua să folosim datele Dvs. cu caracter personal în urma unei solicitări de restricționare, în cazul în care:
• avem consimțământul Dvs., sau
• pentru a constata, exercita sau asigura apărarea unui drept în instanța, sau
• pentru a proteja drepturile Pukka Lifestyle sau ale altei persoane fizice sau juridice.

Portabilitatea datelor
Ne puteți cere să vă furnizam datele cu caracter personal într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat, sau puteți solicita ca acesta să fie „portat” direct către un alt operator de date, dar în fiecare caz numai dacă:
• prelucrarea se bazează pe consimțământul Dvs. sau pe încheierea sau executarea unui contract cu Dvs., și
• prelucrarea se face prin mijloace automate.

Opoziția
Vă puteți opune în orice moment, din motive legate de situația particulară în care vă aflați, prelucrării datelor Dvs. cu caracter personal în temeiul interesului nostru legitim, în cazul în care considerați ca drepturile și libertățile Dvs. fundamentale prevalează fată de acest interes.
De asemenea, vă puteți opune oricând prelucrării datelor Dvs. în scop de marketing direct (inclusiv crearea de profiluri), fără a invoca vreun motiv, caz în care vom înceta în cel mai scurt timp posibil aceasta prelucrare.

Luarea de decizii automate
Puteți cere să nu faceți obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, dar numai atunci când decizia respectiva:
• produce efecte juridice cu privire la Dvs., sau
• vă afectează în alt mod similar și într-o măsura semnificativă.
Acest drept nu se aplica în cazul în care decizia la care s-a ajuns în urma luării automate a deciziilor:
• ne este necesara pentru a încheia sau a derula un contract cu Dvs.;
• este autorizata prin lege și exista garanții adecvate pentru drepturile și libertățile Dvs., sau
• se bazează pe consimțământul Dvs. explicit.

Plângeri
Aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor Dvs. cu caracter personal. În România, datele de contact ale autorității de supraveghere pentru protecția datelor sunt următoarele:
Autoritatea Naționala de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania
Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;
E-mail: [email protected]

Fără a vă afecta dreptul Dvs. de a contacta în orice moment autoritatea de supraveghere, vă rugam să ne contactați în prealabil, și vă promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problemă pe cale amiabila.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

0